OOT NIIN IHANA | VAUVAKIRJA

OOT NIIN IHANA | VAUVAKIRJA

Oot niin ihana on Suomessa suunniteltu, uudenlainen vauvakirja. Se on tehty käyttäjien kanssa yhdessä ja sopii kaikenlaisille perheille. Raikas visuaalinen ilme inspiroi sekä kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Aiheina mm. odotus, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät.

Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti juuri teidän perheelle tärkeitä vauvamuistoja. Kansiorakenteen ansiosta voit helposti siirtää ja lisätä sivuja haluamaasi järjestykseen. Kokonaisuuden kruunaa kaunis säilytyslaatikko, jonne taltioit ne muistoesineet, jotka eivät kansion väliin taivu. Tallenna vauvavuosi kauniiksi kokonaisuudeksi.

Kansio: Sisä- ja ulkopuolelta painettu magneettisuljettava flip box -kansio valkoiseksi pulverimaalatulla D-rengasmekanismilla

Sisäsivut: 42 laadukkaalle 300g paperille neliväripainettua sivua mappirei’ityksellä

Laatikko: Sisä- ja ulkopuolelta painettu ja mattalaminoitu pahvinen säilytyslaatikko

Kokonaisuuden ulkomitat: 31cm X 31cm

MAAILMAN IHANIN VAUVAKIRJA

kansio + 42 laadukasta sivua + ajaton ja kaunis säilytyslaatikko

magneettisuljettava kansio pysyy näppärästi kiinni

voit vaihtaa sivujen järjestystä tai lisätä omaa sisältöä väliin

kauniissa laatikossa säilytät kaikki muutkin vauvamuistot

inspiroi täyttämään persoonallisella tavalla

sopii kaikenlaisille perheille ja erilaisiin elämäntilanteisiin

ainoa vauvakirja, joka kasvaa lapsesi mukana erilaisin lisä- ja jatko-osin

MIKSI JUURI OOT NIIN IHANA?

Oot niin ihana -vauvakirja on markkinoiden ainoa vauvakirja, joka koostuu säilytyslaatikosta, magneettisuljettavasta kansiosta sekä laadukkaista, paksuista irtosivuista. Kansiomallisen rakenteensa ansiosta sivuja on helppo siirtää tai lisätä juuri oman maun mukaan.

Lisäksi Oot niin ihanan sisältö on suunniteltu niin, että se sopii kaikenlaisille perheille adoptioperheestä yksinhuoltajaan ja sateenkaariperheestä ydinperheeseen. Meillä tämä ei ole vain mainoslause, vaan tämä on otettu huomioon vauvakirjan jokaisessa sivussa sekä kaikissa lisäosissamme.

Lisäosien avulla vauvakirja myös kasvaa lapsesi mukana ja voit jatkaa ihanien muistojen tallentamista vauvavuoden jälkeenkin.

Huom! varastolta tilattava tuote

49,90 €