Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan odotusaikana ja synnytyksen jälkeen! 

 Syvärentouttavassa raskaushieronnassa hemmoitellaan koko kehoa ja mieltä lempein ayurveda liikkein sekä eri hoitopisteitä käsitellen. Hieronta on osa synnytykseen valmistautumista, jotta saadaan keho ja mieli rentoutettua sekä saadaan hoidettua mahdolliset lantionalueen jumitilat pois. Teen myös synnytystä käynnistelevää hoitoa rsv. 38 lähtien. 

Mitä vyöhyketerapia on?

Vyöhyketerapialla hoidetaan tasapainottaen elintoimintoja, mieltä sekä aktivoiden kehon omia parantavia voimavaroja. Hieronta on perinteinen ja monelle sopiva, lempeä hoitomuoto. Se rentouttaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, nopeuttaa palautumista ja ennaltaehkäisee erilaisia raskausajan vaivoja.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta soveltuu lempeyden vuoksi erinomaisesti raskaana oleville & synnyttäneille. Vaikka hoito on lempeä, on se myös tehokas. Vauvat tervetulleita mukaan, jos olet jo synnyttänyt. Silloin hoito on hieman lyhyempi 45-60 min. 

Maksuvälineinä käy korttimaksu paikanpäällä.

Hoidon aikana käsitellään kehon vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä ja hoidetaan koko kehoa intialaiseen Ayurveda-hierontaan pohjautuvin lempein, rytmisin ottein. Vyöhyketerapeuttisella hieronnalla on lukuisia positiivisia vaikutuksia.  

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta soveltuu lempeyden vuoksi erinomaisesti raskaana oleville & synnyttäneille. Vaikka hoito on lempeä, on se myös tehokas. Vauvat tervetulleita mukaan, jos olet jo synnyttänyt. Silloin hoito on hieman lyhyempi 45-60 min. 

Vyöhyketerapian hyödyistä 

  • Helpottaa mm. selän ja lantionseudun kiputiloja. Helpotusta myös liitoskipuihin, rentouttaa kireää lantionpohjaa.
  • Syvärentouttaa ja lievittää stressiä.
  • Parantaa yöunia.
  • Valmistelee synnytykseen rentouttamalla kehon ja mielen. 
  • Hemmoittelee ja rentouttaa synnytyksen jälkeen ja saat hetken omaa aikaa. 
  • Joillekin hieronnasta voi olla apua raskauspahoinvointiin. 
  • Parantaa kehon lymfanestekiertoa vähentäen turvotusta kehossa. 
  • Helpottaa raskauden tuomien kehollisten muutosten kanssa (esim. hengitys)
  • Lantion kireydet ja jumitilat olisi tärkeä hoitaa pois ennen synnytystä, jotta vauvasi pääsee hyvin ja oikeassa asennossa laskeutumaan lantiossa. 
  • Loppuraskaudesta voidaan tehdä synnytystä valmisteleva hoito, rsv.38+0. Hoitoa suositellaan erityisesti esim. muutamaa päivää ennen lääkkeellisen käynnistyksen ajankohtaa. Käytössä korvamagneetit.

Raskaushieronnan esteet

-Verenvuoto emättimestä (paitsi jälkivuoto synnytyksen jälkeen)

- Vatsan tai lantion voimakas, jatkuva kipu

- Säännölliset supistukset ennen rvs. 37

- Raskausmyrkytys oireet, korkea verenpaine


Huomioithan!

Huomioithan, että Doulana päivystän myös synnyttäviä asiakkaita. Päivystysaikana voin joutua perumaan nopealla varoitusajalla tapaamisen. Ilmoitan aina mahdollisimman pian muutoksista ja järjestetään uusi sopiva aika. Kiitos paljon ymmärryksestä. ❤️

Paikka

Osoite: Reviisorinkatu 10 B, 02770.

Auto: Lähellä Suviniityn päiväkotia, juna- asemaa. Auton voi jättää tienviereen niille tarkoitetuolle 4h parkkikiekollisille paikoille, jos ovat vapaana. Espoon keskustasta Entressestä vain 600m kävely tilalleni.

Maksu 

Korttimaksu tai laskulle.