Doula Nora

Heippa!

Olen kahden pienen lapsen äiti, bloggaaja & ammatiltani terveydenhoitaja & Doula. Doulan työn lisäksi tarjoan vauvaperheille erilaisia palveluja odotusaikaan, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan postpartum doulana. Odottaville ja synnyttäneille tarjoan myös vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa, vauvahierontaa, synnytykseen valmistautumista valmennuksilla. Tällä hetkellä työskentelen osa-aikaisesti ja sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin tunnelmallisessa kotivastaanotolla Veikkolassa, Kirkkonummella. Teen myös kotikäyntejä asiakkaan luokse. 

Olen suorittanut terveydenhoitajan opinnot ammattikorkeakoulussa v. 2015. Hoitoalalla olen työskennellyt jo yli 14- vuoden aikana. Olen työskennellyt mm. hoitajana opiskeluaikana Belgiassa, toiminut sijaisena Ruotsissa ortopedisellä osastolla. Olen työskennellyt myös gynekologian poliklinikalla Naistenklinikalla, vanhainkodeissa, päiväkodissa ja viimeiset vuoden äitiys- ja lastenneuvolassa. 

Doulan työn suhteen olen suorittanut imetysohjaajakoulutuksen WHO terveydenhoitajan opinnoissa. Doulesin Doulakoulutuksen perusteet suoritin syksyllä 2021. Tällä hetkellä olen hyvässä vauhdissa suorittamassa vielä sertifiointiopintoja, jotta voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.  

Teen tätä työtä kunnianhimolla & aidolla sydämellä. Olen työskennellyt lukuisten perheiden parissa. Olen palvellut vanhempia imetyksen suhteen, pitänyt perhevalmennuksia, opastanut vauvan hoidossa, kulkenut yhdessä läpi odotusajan, tukenut parisuhdetta, kannatellut silloin kun perhe sitä eniten tarvitsee. Perheiden kanssa työskentely on antanut itselleni paljon. On ilo saada tehdä tätä työtä rakkaudella ja oman yrityksen parissa. Jatkan kouluttautumista mielelläni ja palveluni ovat kasvamassa yhä monipuolisemmaksi. Lähitulevaisuudessa olis myös toiveena saada toimitila yritystä varten. 

Muuta minusta

Muutimme perheeni kanssa Helsingin kaupungin sykkeestä Veikkolaan, johon rakennutimme talon. Täällä viihdymme luonnon äärellä ja kuitenkin niin lähellä palveluja. Rakastan tavallista perhe elämää, yhdessäoloa lasten ja puolison kanssa. Olen määrätietoinen, herkkä, lempeä ja liikutun kauniista ja elämän pienistä kuin suurista asioista. Rakastan taidetta, kukkia, valokuvaamista, matkustelua, herkullista ruokaa, suklaata hierontaa, tunnelmallisia syysiltoja kynttilän valossa, kauniita kesä aamuja & auringonlaskuja. Taidan olla romantikko. 

Terveys ja hyvinvointi on minulle tärkeää. Henkinen jaksaminen pikkulapsi perheen arjessa ja ruuhkavuodet koettelevat monia perheitä. Koronatilanteen vuoksi etätyöt ja arkielämässä tasapainoilu ei ole aina niin helppoa lasten kanssa. 

Omat raskaudet ja synnytykset ovat olleet kaikki erilaisia, kuten myös imetys. Olen kokenut myös keskenmenoja raskauksissa, joten osaan aidosti ymmärtää sen aiheuttaman surun ja huolen. Mikään raskaus ja sen kulku eteenpäin ei ole itsestäänselvyys. Olen äärettömän onnellinen, että olen saanut terveet lapset. 

Koulutustaustani

-Terveydenhoitaja AMK -2015 

  • Doules doulakoulutus suoritettu -syksy 2021 /Sertifioitumis opinnot meneillään
  • Koulutettu WHO imetysohjaaja - suoritettu 2015
  • Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta koulutus - suoritettu syksy -2021 
  • Vauvahieronna ohjaajaklulutus suoritettu 12/2021 
  • Työkokemusta äitiys- ja lastenneuvolassa työskentelystä- 2015-2020 ajalla
  • Aktiivinen synnytys ry kannatusjäsen
  • Suomen Doulat ry jäsen
  • Uudenmaan doulat varadoula

Vauvaperheiden palvelut

Doula Nora