Synnytysvalmennus

Synnytykseen valmistavat Yksilölliset & ryhmävalmennukset 


Synnytysvalmennuksen tavoitteena on valmistaa ja antaa eväitä tulevaan synnytykseen sekä lapsivuodeaikaan. Järjestän synnytysvalmennuksia yksilöllisesti sekä pienryhmissä


Synnytystä ei voi suunnitella, mutta siihen kannattaa ehdottomasti valmistautua. Kun saatte tietoa ja taitoja, voitte hyödyntää oppejanne synnytyksessä. Valmennus tarjoaa tietopaketin synnytyksestä, imetyksestä, lapsivuodeajasta.

Valmennuksessa käydään läpi synnytyksen fysiologiaa, synnytykseen valmistautumista, kipua ja sen kohtaamista ja helpottamista, niin lääkkeettömästi kuin lääkkeillä. Harjoittelemme konkreettisesti luonnollisia kivunlievitysmenetelmiä, joita voi hyödyntää jo kotona. Sinulla on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan mm.  guasha kampaan, Rebozo-liinaan, Tens-laitteeseen, Lansinoh imetysapuvälineiden tuotteisiin.  

Tukihenkilölle on luvassa vinkkejä siitä, kuinka voi auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja olla aktiivisesti mukana oman lapsen syntymässä. (hieronta, guasha, hengittely harjoitukset) Pienryhmässä on samalla mahdollisuus vaihtaa ajatuksia samassa tilanteessa olevien perheiden kanssa.


Ryhmä valmennuksen hinta

yht. 89€

Voit osallistua yhden tukihenkilön kanssa tai itsellisenä odottajana.

Muuta huomioitavaa

Huomioithan, että kurssi toteutuu, jos siihen on tarpeeksi osallistujia, vähintään 2 paria. Jos kurssi ei toteudu, palautan rahat kokonaisuudessaan asiakkaalle. Kysy myös yksilöllistä valmennusta jos ryhmää ei sillä hetkellä järjestetä. 

Yksilövalmennus

120€

Yksilövalmennuksessa pääset valmistautumaan juuri sinun synnytykseen ja voimme edetä toiveidesi mukaan.

Yksilövalmennus voidaan toteuttaa asiakkaan kotona tai kotivastaanotollani. Kotikäynnistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä.

Maksut

Kurssit maksetaan valmennuksen mennessä. Jos tarvitset lisää maksuaikaa, olethan yhteydessä minuun niin sovitaan kaikille sopiva maksujärjestely. Laskun saat ilmoittautumisen ja tervetuloa infon myötä sähköpostiisi. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos kuitenkin sairastut, etkä pääse osallistumaan, ilmoitathan siitä minulle mahdollisimman pian, palautan silloin kurssi maksun. 

045-8048373
 

Postpartum valmennus- synnytyksen jälkeen

Hinta
89 € 

Synnytysvalmennuksen käynneet saavat valmennuksesta -20% alennusta norm. hinnasta.

Tämä valmennus sopii kaikille synnyttäneille. Valmennuksessa saat tukea ja neuvoja vauva arkeen, raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen, opastusta imetykseen.

Valmennuksen aihe-alueita:

• Syvennytään imetys asioihin, imetyksen yleiset pulmat ja konkreettiset neuvot vauva arkeen.

• Äidin palautuminen raskauden jälkeen ja hyvinvointi. (Turvallisen liikunnan aloitus synnytyksen jälkeen, ravitsemus, uni)

• Vauva arki perheessä. Vauvan nukkuminen, ulkoilu, motoriikan myönteinen edistäminen.

• Vauvahieronnan esittely ja ohjeet vanhemmille kotiin. 


Varaa oma paikkasi valmennukseen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia!


Yhteydenotot