Mamashop

Verkkokauppa raskauteen & vauva arkeen

Sunvaate
Sunvaate

Mamashopilta löydät ihanimmat lahjaideat odotukseen, imetykseen ja vauva-arkeen.

Uutta! Sunvaate- lastenvaatteet, jotka ovat käsityönä & rakkaudella valmistettu laadukkaista materiaaleista kotimaassa.

Ripaus rakkautta sinulle tai ystävälle ♡

Brändit: 

Miosadesign, Oot niin ihana, Frantsilan luomuyrittitila, Lansinoh, Sunvaate

Lansinoh

Imetystaivalta helpottamaan

Imetys on paras alku elämälle. Lansinoh® on sitoutunut auttamaan sinua kaikissa imetyksen haasteissa, niin että pystyt jatkamaan imetystä niin pitkään kuin haluat. Hyvinvointia äitiyteen. Mikäli et löydä toivomaasi tuotetta valikoimasta, laitathan minulle suoraan viestiä niin laitan tilaukseen.

Sunvaate

Kotimaiset Lastenvaatteet

Rakkaudella valmistetut lastenvaatteet laadukkailla & kotimaisilla kankailla. Vaatteet ommellaan käsin, joten jokainen vaatekappale on ainutlaatuinen. Kausittaisin vaihtuvia tuotteita. Vaatteita löytyy tällä hetkellä kokoja: 0 v-5v väliltä. 

Ihanat tonttulakit tulleet myyntiin niin lapsille kuin aikuisille!

Kauniit tonttulakit kaiken ikäisille!

Tilaa haluamasi tonttulakki ja valitse kassalla kokovaihtoehdoista sopiva vaihtoehto tai lapsen päänympärys. Saat koko tonttulakin ja kuvauksen näkyviin painamalla tuotetta. 

Miosadesign

Käsintehtyjä koruja imetykseen & arkeen 

MioSa.design on kotimainen, käsin puuhelmistä valmistava yritys Kokkolasta, joka valmistaa kauniita äitiyskoruja, avainnauhoja. Korut ovat paketoitu kauniisti läpinäkyvään sellofaani pussiin. 

Oot niin ihana

Kauniit ja käytännölliset lahjaideat odotukseen & vauva arkeen. 

Tyylikkäät ja turvalliset By Pinja -imetyskorut tehdään BPA-vapaasta elintarvikesilikonista, joten voit huoletta käyttää niitä kantamisen, imettämisen ja sylittelyn aikana. Äitiyskorut ovat pakattu valkoiseen lahjarasiaan. 

Lue lisää paketoinnista painamalla kuvaketta...

Frantsilan kotimaiset luomuyrtit

Mielen & kehon hyvinvoinnille

KUKKATERAPIATIPAT

Frantsilan kukkaterapiatuotteet on valmistettu kukkaterapian uranuurtajan Dr. Edward Bachin (1886-1936) yleisohjeiden mukaan ja käyttämällä Suomen luonnosta saatavia, kukkivia kasveja. Jokaisella kukalla on ominainen vaikutusalueensa. Kukkatipat vaikuttavat psyyken kaikkiin tasoihin ja ne hoitavat kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Löydä juuri sinun itsehoitorituaaliisi sopivin kukkatippa valikoimasta.

Frantsilan yrttiteet

Kupillinen tuoksuvaa yrttiteetä on kupillinen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yrttiteidemme vaikutus perustuu Frantsilassa viljeltyihin fytoterapeuttisiin ja ravinnerikkaisiin luomuyrtteihin. Teesekoituksista löytyy monia puutarhan ihmeidentekijöitä: monimuotoisen lähiluontomme yrttejä, joilla on sukupolvien ajan tiedetty olevan kehoa ja mieltä tasapainottavia vaikutuksia. 

Frantsilan eteeriset öljyt & muut tuotteet

Lahjakortit

Ilahduttamaan ystävää tai Mothers blessing- juhlien lahjaksi odottavan hemmotteluun!