Asiakaspalautteet

Tahdon kiittää lämmöllä kaikkia arvokkaista asiakaspalautteista. 

Jokainen asiakassuhde on ainutlaatuinen ja rakentava palaute kehittää työtäni. 🤍

Doula asiakas 

-Anu & tukihenkilönä puoliso

Millaista hyötyä minusta oli sinulle raskausaikana ja synnytykseen valmistautumisessa?

Tapaamiset ja yhteydenpito raskausaikana sekä tieto siitä, että voin koska vain olla yhteydessä Noraan, loivat luottamusta ja turvallisuuden tunnetta tulevaan synnytykseen. 

 

Millaista hyötyä koit saaneesi minusta synnytyksessä? (latenssivaihe, avautumisvaihe, ponnistusvaihe, jälkeisvaihe ja ensihetket vauvan kanssa).

Noran sydämellinen tuki synnytyksessä oli korvaamatonta! Minun ei missään vaiheessa tarvinnut erikseen pyytää tai toivoa tukea, vaan Nora oli kuin askelen edellä tuntemuksiani ja osasi auttaa juuri oikealla tavalla. Tuskaisimmassakin vaiheessa pieni kehu ja rauhoittava tuki tekivät jopa kovasta kivusta siedettävää. Toisin kuin ensimmäisessä synnytyksessäni, en kokenut kipua missään kohtaa ylitsepääsemättömäksi. 

Uskon vahvasti, että valmistautuminen synnytykseen ja itse synnytys doulan tukemana lievittivät jo itsessään kipuja! Vaikka synnytys oli pidempi ja rankempi kuin ensimmäinen eikä se edes lopulta edennyt toiveiden mukaan, oli se doulan tuella oikein hyvä synnytyskokemus.


Kysymys tukihenkilölle.

Miten sinä koit doulan tuen? 

Tukihenkilö koki doulan tuovan ammattimaista ohjausta sekä omaan tukena olemiseen että synnyttäjälle itselleen. Tieto siitä, että doula on 100% synnyttäjää varten helpotti myös tukihenkilönä olemista. Doula loi synnyttäjälle turvallisen ympäristön ja tukihenkilöllä oli itsellään varmempi olo auttaa synnytyksessä.

Vastasiko doulaus odotuksiasi? Miten? 

Doulaus vastasi kaikin puolin odotuksiani ja voisin suositella Noraa doulaksi ihan jokaiselle synnyttävälle naiselle!

Mikä palvelusta tuntui tärkeämmältä? / Minkä koit kaikkein hyödyllisimmäksi? 

Tieto ja varmuus siitä, että minulla on koko ajan tuki saatavilla niin raskausaikana kuin synnytyksessä, auttoivat ylittämään ensimmäisen synnytyksen aiheuttaman synnytyspelon. Synnytyksen lähestyessä pelkoni olivat hävinneet ja itse synnytyksessä pystyin koko ajan luottamaan siihen, että minulla on kaikki tarvittava apu ja tuki synnytyksen loppuun saakka. 🤍


Vauvahieronta

Eeva

Seesteisen harmoniset tilat, tunnelmallinen musiikki ja lempeästi lepattavat kynttilät saivat meidät kummatkin, minut ja vauvan, jo ovella rentoutumaan. Olet Nora kertakaikkisen ammattitaitoinen ja taitava työssäsi, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Kiitos ihanasta hieronnasta sekä monista vinkeistä ja neuvoista, joita jaoit vilpittömästi ja säästelemättä!

Vastasyntyneen imetysohjaus kotikäynti & synnytyksen jälkeinen hieronta äidille

- Emmi

"Nora kävi meillä imetysohjaus kotikäynnillä. Vauva 4vrk ikäinen ja sain apua kotona havaittuihin imetysongelmiin. Katsoimme rauhassa imetysasennot sekä imuotteen, ja keskustelimme imetyksen tuomista haasteista. Tämä käynti oli todella palkitseva ja toi minulle varmuutta imetykseen. Suosittelen todella lämpimästi Noran palveluja."


Imetysohjaus

"Suuri kiitos sinulle. "Johanna oli niin tyytyväinen ja onnellinen tästä ja sinun avusta ja tuesta". "Huomasin, että tämä merkitsi paljon Johannalle, että sai tukea ja tsemppiä". Kiitos."


Imetysohjaus vauvaperheessä

-Johanna

Vauva 14 vrk: n ikäinen. Sain ison avun imetysohjauksesta. Jo seuraava yö oli helpompi vauvan kanssa. Nora oli huippu! 

Frantsilan luomuyrttitilan yrttitipat vaihdevuosi oireisiin

- Tiina


Kokeilin Pohjan akka- yrttitippoja vaihdevuosi oireisiin. Auttoi hyvin kuumiin aaltoihin & yöhikoiluun. Sain apua käyttämällä tippoja vain aamuin ja illoin.