Doula Nora

Heippa!

Olen kahden pienen lapsen äiti, bloggaaja & ammatiltani terveydenhoitaja & Doula. Doulan työn lisäksi tarjoan erilaisia vauvaperheiden palveluja, kuten imetysohjausta, odottaville ja synnyttäneille vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa, vauvahierontaa, synnytykseen valmistautumista valmmennusten avulla. Tällä hetkellä työskentelen vielä hoitovapaani ohella eli iltaisin ja viikonloppuisin tunnelmallisessa kotivastaanotolla Veikkolassa. Teen myös kotikäyntejä asiakkaan luokse. 

Olen suorittanut terveydenhoitajan opinnot ammattikorkeakoulussa v. 2015. Olen työskennellyt hoitajana ulkomaanvaihdossa opiskeluaikana Belgiassa ja työn puolesta Ruotsissa. Olen suorittanut imetysohjaajakoulutuksen WHO. Doulesin Doulakoulutuksen perusteet on suoritettu syksyllä 2021. Tällä hetkellä olen hyvässä vauhdissa suorittamassa vielä sertifiointiopintoja, jotta voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.  

Teen tätä työtä ammattitaidolla & aidolla sydämellä. Olen työskennellyt lukuisten perheiden parissa työskennellessäni viime vuodet äitiys- ja lastenneuvolassa. Olen palvellut satoja äitejä imetyksen suhteen, pitänyt perhevalmennuksia, opastanut vauvan hoidossa, kulkenut yhdessä läpi odotusajan, tukenut parisuhdetta, kannatellut silloin kun perhe sitä eniten tarvitsee. Perheiden kanssa työskentely on antanut itselleni paljon. On ilo saada tehdä tätä työtä rakkaudella ja oman yrityksen parissa.  Jatkan kouluttautumista mielelläni ja palveluni ovat kasvamassa yhä monipuolisemmaksi. Lähitulevaisuudessa olis myös toiveena saada toimitila yritystä varten. 


Palveluistani lyhykäisesti

Doula

Tarjoan doulapalveluja odotusaikana, synnytyksiin sekä lapsivuodeaikana. Ei ole väliä synnytätkö alateitse, sektiolla, sairaalassa vai kotona tai oletko ensisynnyttäjä, uudelleensynnyttäjä, itsellinen tai sateenkaariperhe. Olen tukenasi siellä ja missä tarvitaan. 

Postpartum doula 

Myös tuore synnyttänyt äiti tarvitsee lepoa, lämpöä, ravintoa, huolenpitoa, rakkautta ja vahvan tukiverkoston ympärilleen, jonka vuoksi haluan palvella sinua myös synnytyksen jälkeen postpartum doulana. Voin olla apuna toiveidesi mukaan kotitöissä, vauvan tai muiden lasten hoitamisessa, tarjota hierontaa, imetysohjausta tai vaikka keskustelu apua. 

Imetysohjaus

Tarjoan imetysohjausta odotusaikaan imetystä valmistavana ohjauksena sekä imetysohjausta vauvaperheeseen silloin kun apua kaivataan. Imetysohjaus toimii kotikäyntinä vauvaperheessä/odottavan kotona. 

Vauvahieronta

Vauvahierontaa yksilöohjauksena ja pienryhmässä.


Vyöhyketerapeuttinen raskauhieronta

Lempeää raskaushierontaa sekä synnytystä käynnistelevää hoitoa odottavalle. Hierontaa myös synnyttäneelle. 


Ripaus minusta

Muutimme perheeni kanssa Helsingistä Veikkolaan v.2020 rakentamaamme omakotitaloon. Kaupungin sykkeestä viihdymme täällä luonnon äärellä. Rakastan tavallista perhe elämää, yhdessäoloa lasten ja puolison kanssa. Olen määrätietoinen, herkkä, lempeä ja liikutun kauniista ja elämän pienistä kuin suurista asioista. Rakastan taidetta, kukkia, valokuvaamista, matkustelua, herkullista ruokaa, suklaata hierontaa, tunnelmallisia syysiltoja kynttilän valossa, kauniita kesä aamuja & auringonlaskuja. Taidan olla romantikko. Terveys ja hyvinvointi on minulle tärkeää. Henkinen jaksaminen pikkulapsi perheen arjessa ja ne kuuluista ruuhkavuodet koettelevat monia perheitä. Etenkin nyt vallitsevan maailmantilanteen vuoksi, Covid-19 monia perheitä voi kohdata pelko tulevasta, etätyöt ja arkielämässä tasapainoilu ei ole aina niin helppoa. 

Doulana, terveydenhoitajana pystyn tukemaan sinua muuttuvassa elämäntilanteessa läsnäololla, tiedolla, taidolla joko fyysisellä tai etätapaamisena. Ota siis rohkeasti yhteyttä niin mietitään mikä sinulle sopisi!

Kollegani & asiakkaani ovat vuosien varrella kuvanneet minua seuraavilla sanoilla

 • Positiivinen
 • Lempeä
 • Ystävällinen
 • Tarmokas
 • Helposti lähestyttävä
 • Määrätietoinen
 • Iloinen
 • Avulias

Koulutustaustani

-Terveydenhoitaja AMK -2015 

 • Doules doulakoulutus suoritettu -syksy 2021 /Sertifioitumis opinnot meneillään
 • Koulutettu WHO imetysohjaaja - suoritettu 2015
 • Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta koulutus - suoritettu syksy -2021 
 • Vauvahieronna ohjaajaklulutus suoritettu 12/2021 
 • Työkokemusta äitiys- ja lastenneuvolassa työskentelystä- 2015-2020 ajalla
 • Aktiivinen synnytys ry kannatusjäsen
 • Suomen Doulat ry jäsen
 • Uudenmaan doulat varadoula

Vauvaperheiden palvelut

Doula Nora