Doula Nora

Minun tarinani

Heippa!

Tervetuloa tutustumaan minuun paremmin.

Olen terveydenhoitaja, doula, kahden pienen lapsen äiti, bloggaaja. Doulan työn lisäksi tarjoan vauvaperheille erilaisia palveluja odotusaikaan, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan postpartum doulana Espoon keskustassa. Odottaville ja synnyttäneille tarjoan myös vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa, vauvahierontaa, synnytykseen valmistautumista erilaisin valmennuksin. 

Asumme perheeni kanssa viehättävässä, pienessä Veikkolassa, Kirkkonummella.   

Koulutustausta

Olen opiskellut terveydenhoitajaksi vuonna 2015. Hoitoalalla olen työskennellyt jo yli 15- vuoden aikana erilaisissa työtehtävissä. Olen työskennellyt vaihto-oppilaana Belgiassa, toiminut sijaisena Ruotsissa. Naistenklinikan gynekologian poliklinikalla, vanhainkodeissa, päiväkodissa ja viimeiset vuodet äitiys- ja lastenneuvolassa. 

Kouluttauduin ammattidoulaksi vuonna 2021 yksityisessä doulakoulutuksessa.  Olen myös imetysohjaaja (WHO). Toteutan parhaillani vielä sertifiointiopintoja, jotta voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. 

Teen tätä työtä intohimolla, ammattitaidolla & aidolla sydämellä. Olen työskennellyt lukuisten perheiden parissa. Olen palvellut vanhempia imetyksen suhteen, pitänyt perhevalmennuksia, opastanut vastasyntyneen hoidossa, kulkenut yhdessä läpi odotusajan, tukenut parisuhdetta, kannatellut silloin kun perhe sitä eniten tarvitsee. Perheiden kanssa työskentely on antanut itselleni paljon. On ilo saada tehdä tätä työtä rakkaudella ja oman yrityksen parissa. Jatkan kouluttautumista mielelläni ja palveluni ovat kasvamassa yhä monipuolisemmaksi. 

Muuta minusta

Rakastan tavallista perhe elämää, rauhallisuutta, luontoa ja yhdessäoloa lasten ja puolison kanssa. Olen määrätietoinen, herkkä, lempeä ja liikutun kauniista ja elämän pienistä kuin suuristakin asioista. Rakastan taidetta, kukkia, valokuvaamista, matkustelua, herkullista ruokaa, suklaata hierontaa, tunnelmallisia syysiltoja kynttilän valossa, kauniita kesä aamuja & auringonlaskuja. Taidan olla romantikko. 

Terveys ja hyvinvointi on minulle tärkeää. Henkinen jaksaminen pikkulapsi perheen arjessa ja ruuhkavuodet koettelevat monia perheitä, kuten myös meitä. Koronatilanteen vuoksi etätyöt ja arkielämässä tasapainoilu ei ole aina niin helppoa lasten kanssa. Ymmärrän tämän täysin. 

Omat raskaudet ja synnytykset ovat olleet kaikki erilaisia, kuten myös imetys. Olen kokenut myös keskenmenoja, joten osaan aidosti ymmärtää sen aiheuttaman surun ja huolen uudessa raskaudessa. Mikään raskaus ja sen kulku eteenpäin ei ole itsestäänselvyys. Olen äärettömän onnellinen, että olen saanut terveet lapset. 

Koulutukset

  • Terveydenhoitaja AMK -2015 
  • Doules doulakoulutus suoritettu -syksy 2021 - ammattidoula
  • Koulutettu WHO imetysohjaaja - suoritettu 2015
  • Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta koulutus - suoritettu syksy -2021 
  • Vauvahieronna ohjaajakoulutus suoritettu 12/2021 
  • Työkokemusta äitiys- ja lastenneuvolassa työskentelystä- 2015-2022 ajalla
  • Aktiivinen synnytys ry kannatusjäsen
  • Suomen Doulat ry jäsen
  • Uudenmaan doulien jäsen ja varadoula

Seuraathan minua myös instagramissa @pientenmatkassa

Vauvaperheiden palvelut

Doula Nora