Hinnasto

Tervetuloa rentoutumaan & voimaan paremmin!

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa niin olethan yhteydessä- järjestetään!

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta


🌸 Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 75 min


Tunnelmallinen, lempeä ja syvärentouttava hieronta odottavalle ja myös kaikille muillekin soveltuva hoitomuoto. Hoidolla voidaan lievittää lihasjumi- ja kiputiloja. Koko kehoa hoitava hieronta.  

Hinta: 65€ (norm. 72 €) 

🌸  Synnytystä käynnistelevä hoito 90 min


Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, joka sisältää myös synnytystä käynnistelevää hoitoa alkaen raskausviikolta 39 (38+1). Hoidon lopuksi sinulle voidaan laittaa korvien heijastuspisteisiin magneettiset käynnistelykuulat. 

Hinta: 75€ (norm.80 €) 

🌸Vyöhyketerapeuttinen Raskaushieronta synnyttäneelle 60 min

Rentouttava ja hoitava hieronta synnyttäneelle. Vauva tervetullut mukaan.

Hinta: 55€


Vauvahieronta

🌸Vauvahieronta, ensikäynti 75 min

Vauvahieronnan ensikäynti. Alkuhaastattelu, vauvan hierontaa (30-40 min). Vanhempien kanssa keskustelua mm. imetyksestä, äidin ravitsemuksesta, itkuisen vauvan rauhoittelusta, kantamisesta, D-vitamiinista jne. 

Hinta: 65€


🌸Vauvahieronnan jatkokäynti 60 min

Jatkokäynti vauvahieronnalle. Vauvan hierontaa 30-40 min. Vanhempien kanssa keskustelua mm. vauvan ja äidin voinnista, ravitsemuksesta, itkuisen vauvan rahoittelusta, kantamisesta jne.

Hinta: 50€

🌸Vauvahieronta kurssi vanhemmille- yksilöohjauksena 2 x 75 min

Tämän kurssin tarkoituksena on opettaa vanhempia hieromaan vauvaa.  Kurssi toteutetaan kahtena kertana. Kurssilla keskustellaan vauvan yleisistä vatsavaivoista, äidin ravitsemuksesta, imetyksestä, vauvan kantamisesta, itkuisen vauvan rauhoittelusta. Vanhempi pääsee harjoittelemaan hierontaa vauvalle ohjatusti. Saat myös kantoliina ja kapalointi ohjeistukset sekä kirjalliset hieronta ohjeet. Lue lisää palveluista. 

Hinta: 120 

 

🌸Vanhempi- vauvahieronta kurssi pienryhmässä 2 x 90 min 

Tällä kurssilla opit vauvahierontaa, jota voit toteuttaa myös kotona. Kurssi toteutetaan kahtena kertana. Kurssilla keskustellaan mm. vauvan vatsavaivoista, äidin ravitsemuksesta, imetyksestä kantamisesta, itkuisen vauvan rauhoittelusta, vauvan hierontaa ohjatusti. Saat kantoliina ja kapalointi ohjeistukset sekä kirjalliset hieronta ohjeet.

Hinta: 90€

Imetysohjaus

🌸Imetysohjaus vauvaperheessä 75 min

Imetysohjausta on saatavilla nopeallakin varoitusajalla vauvaperheeseen. Vastasyntyneestä lähtien, sillin kun sinä tarvitset tukea- minä tulen paikalle. 

Mikäli tarvitset akuutin ajan, olethan yhteydessä viestillä tai soittamalla. Whatsapp/ 0458048373

Hinta: 65€ + matkakulut


🌸Imetysohjaus imetysvastaanotolla Espoossa 75 min

Imetysohjausta on myös mahdollista saada imetysvastaanotolla rauhallisella toimitilallani Espoon keskuksessa. Lämpimästi tervetuloa!

Hinta: 65€

🌸Imetysohjaus lisäpalveluna

Voit ostaa imetysohjauksen lisäpalveluna muun hoidon lisäksi.  

Hinta: 35 

 

🌸Imetykseen valmistautuminen odotusaikana 75 min

Imetyksen alkutaival ei aina ole helppoa pienen vauvan kanssa. Vaikka imetys ei ole vaikeaa, on hyvä tietää muutama vinkki yleisimpien imetyspulmien ratkomiseen. Näin vauva arki on huomattavasti helpompaa. Tule mukaan valmistautumaan sinun imetysmatkallesi. Yksilöohjaus. 


Hinta: 80€

🌸Synnytysvalmennus- yksilöohjaus 2 x 2 h

Räätälöity synnytysvalmennus sinulle ja mahdolliselle tukihenkilölle. Lue lisää sisällöstä osiossa: synnytysvalmennus. 

Hinta: 139€

🌸Synnytysvalmennus- pienryhmässä 2 x 2 h

Räätälöity synnytysvalmennus sinulle ja mahdolliselle tukihenkilölle. Lue lisää sisällöstä osiossa: synnytysvalmennus.  

Hinta: 90€

Vuokrataan

Elle-Tens laite synnytykseen

Hyvä & turvallinen luonnollinen kivunlievitys synnytykseen. Mukaan kuuluu kaikki tarvittava. Nouto Veikkolasta tai postitus. Postituskuluista huolehtii vuokraaja. Varaa tai kysy lisää!

Hinta: 40€/ 4 vko

Huomioithan!

Doulan päivystys

Päivystän synnyttäviä asiakkaita tietyn väliajoin. Päivystysaikana voin joutua perumaan hoidon nopealla varoitusajalla. Ilmoitan mahdollisimman pian muutoksista ja järjestetään sinulle uusi sopiva aika. Kiitos paljon ymmärryksestä. ❤️

Peruutusehdot: peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Perumatta jääneestä varauksesta veloitamme varatun palvelun hinnan. Jos olet odottava ja synnytyksen vuoksi joudut perumaan ajan lyhyellä varoitusajalla niin en veloita peruutusmaksua. Tarvittaessa ota yhteyttä! 

Hinnasto: Hinnat voimassa 1.10.22 asti. Hieronnat ja valmennukset sis. alv 24 %. Kotikäynteihin lisätään matkakulut Veikkolan ulkopuolelle 0,22 snt/km. 

Palvelut